Pesquisa sobre: WHEY 
Descritores Encontrados: 1
Mostrando: 1 .. 1  

 1 / 1 DeCS     
Descritor Inglês:   Whey 
Descritor Espanhol:   Suero Lácteo 
Descritor Português:   Soro do Leite 
Categoria:   G07.203.100.700.750
G07.203.300.350.525.760
J02.200.700.750
J02.500.350.525.760
Definição Inglês:   The liquid components of milk that remain after the CASEIN, fat, and fat soluble components have been removed. It is also a byproduct of cheese production. 
Nota Histórica Inglês:   2016 
Qualificadores Permitidos Inglês:  
AD administration & dosage AE adverse effects
CH chemistry CL classification
CY cytology DG diagnostic imaging
DE drug effects EC economics
EN enzymology HI history
IM immunology ME metabolism
MI microbiology PS parasitology
PH physiology PO poisoning
RE radiation effects SE secretion
ST standards SN statistics & numerical data
SD supply & distribution TO toxicity
UT utilization VI virology
Número do Registro:   56122 
Identificador Único:   D000067796 

Ocorrência na BVS:
 
LILACS     5
MEDLINE     178
IBECS     1

Similar:

 
DeCS CID-10 SciELO LILACS LIS