Pesquisa sobre: RED MEAT 
Descritores Encontrados: 1
Mostrando: 1 .. 1  

 1 / 1 DeCS     
Descritor Inglês:   Red Meat 
Descritor Espanhol:   Carne Roja 
Descritor Português:   Carne Vermelha 
Sinônimos Inglês:   Beef
Pork
Meat, Red
Meats, Red
Red Meats  
Categoria:   G07.203.300.600.813
J02.500.600.813
Definição Inglês:   Meat such as beef, pork, or lamb which contains more MYOGLOBIN than POULTRY or SEAFOOD. 
Nota Histórica Inglês:   2016 
Qualificadores Permitidos Inglês:  
AE adverse effects AN analysis
CL classification EC economics
HI history MI microbiology
PS parasitology PO poisoning
RE radiation effects ST standards
SN statistics & numerical data SD supply & distribution
TO toxicity UT utilization
VI virology  
Número do Registro:   56125 
Identificador Único:   D000069466 

Ocorrência na BVS:
 
LILACS    
MEDLINE    
IBECS    

Similar:

 
DeCS CID-10 SciELO LILACS LIS